21/1/11

Taller de Primera Infància (2 a 3 anys)

L'Àrea d'Educació de l'Ajuntament ha programat un TALLER DE PRIMERA INFÀNCIA per a grups reduïts de pares i mares amb filles i fills nascuts l'any 2008  

Ja saben que per a la formació i el creixement dels xiquets i xiquetes, és important que tinguen una bona relació amb els pares basada en el contacte, el joc i les activitats psicomotrius, el que afavoreix que es reforce el vincle afectiu que facilitarà i potenciarà l'aprenentatge.

En aquest Taller, que és una continuació del continuació del que ja es realitzà el curs passat quan tenien entre 1 i 2 anys, ajudarem els pares i mares a relacionar-se amb el seu fill o filla i afavorir el seu desenrotllament motriu, sensorial i emocional, a més d'oferir pautes i models d'aprenentatge positiu. Per això, és molt convenient que assistisquen al taller el pare i la mare.

Els tallers seran de quatre sessions d'una hora, en quatre setmanes consecutives. El primer grup començarà el dimarts dia 8 de febrer, de 6 a 7 de la vesprada, i el segon aqueix mateix dia, de 7 a 8. Les següents sessions seran els tres dimarts següents, a la mateixa hora.

Si estan interessats a participar, cal que emplenen el butlletí d'inscripció  que  arribarà a els famílies per carta a casa, (o que podran baixar-se d'Internet a l'enllaç que s'adunta) i l'entreguen en el l'Àrea d'Educació (Adolfo Giménez del Río núm. 6- baix) de 8:30 a 14:30 h., de dilluns a divendres.
La data límit d'entrega dels butlletins d'inscripció serà el 31 de gener i les places s'ocuparan per ordre d'inscripció fins que es completen els grups.
Per a més informació poden telefonar dilluns, dimarts i divendres, de 8:30 a 14:30 hores a l'Àrea d'Educació (tel. 961536210-extensió 277, Consuelo Bernal)
CARTA I BUTLLETÍ FULL D'INSCRIPCIÓ 

TALLER PRIMERA INFÀNCIA, de 2 a 3