5/4/11

CELEBRACIÓ DEL RECONEIXEMENT DE QUART COM A CIUTAT AMIGA DE LA INFÀNCIA


A finals de l'any passat va tindre lloc a Madrid l'acte en què es reconeixia a Quart de Poblet com a Ciutat Amiga de la Infància, i en el qual se'ns va fer entrega del diploma acreditatiu i el xicotet trofeu de bronze, obra de Mariscal.
Dissabte que ve, 9 d'abril, celebrarem aquest reconeixement, després de col·locar uns senyals a les entrades de la població que informaran els qui entren que Quart de Poblet és una Ciutat Amiga de la Infància
L'acte s'iniciarà amb un cercavila festiva que començarà en la Plaça de Sant Rafael (antiga Turégano) a les 11 del matí i es dirigirà al carrer Villalba de Lugo, on descobrirem una dels senyals informatius.
Posteriorment partirem cap al Parc de Sant Onofre on, després d'unes breus paraules, hi haurà jocs, tallers i castells inflables per a les xiquetes i xiquets assistents.
Cal fer constar que s'ha reconegut oficialment a Quart com a Ciutat Amiga de la Infància per totes els programes que hem anat posant en marxa des de fa ja molts anys, la creació del Consell Municipal d'Infància i les activitats que s'organitzen parala Infància i Adolescència tant des de l'Ajuntament com des de les diferents associacions i institucions locals.