5/6/08

"EDUCANDO AL OGROMÓVIL", EDUCACIÓ VIAL A QUART

Uns 300 escolars de 2n i 3r de Primària de cinc centres de Quart de Poblet, participaren al llarg del matí del passat dimecres dia 4 de juny en una activitat organitzada per l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament juntament amb l'empresa Norauto i l'editorial Everest, al final del qual es va repartir un llibre a cada assistent, "Educando al Ogromóvil", editat per Everest y patrocinat per Norauto.
Després de la presentació per part del director
de l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament i tècnics de Norauto, intervingué José Luís , policia local que imparteix les sessions d'Educació Vial als centres de Quart al llarg de tot el curs.
Per a completar l'acte El Gran Jordiet va contar uns quants contes, amb participació dels escolars, que es van divertir tant com el professorat que els acompanyava i la resta d'adults presents.
Juntament amb el llibre "Educando al Ogromóvil", Norauto distribuí per a totes les famílies un val per a realitzar en les seues instal·lacions una revisió dels punts de seguretat dels automòbils.

Aquest acte serví també com a cloenda de les activitats d'Educació Vial que han estat realitzant-se en la major part dels centres d'E. Infantil i Primària de Quart de Poblet, a càrrec de monitors membres de la Policia Local, i que continuaran al curs que ve.





1 comentari:

yapinar ha dit...

hola soy una mama de dos alumnos de este municipio y me parece que es muy positivo. Bien, pero es para un número muy reducido de niños , creo que para posteriores años deberíais plantearos ,el poder ofrecerlo a todos los alumnos de primaria . Un saludo y Amunt!