19/10/10

INAUGURACIÓ DE L'ESCOLA INFANTIL MUNICIPAL "NINOS".



 FESTA D'INAUGURACIÓ

El divendres dia 15 d'octubre l'Alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, acompanyada de bona part dels regidors i regidores de l'Ajuntament i d'una gran quantitat de mares, pares, iaios, xiquetes i xiquets, inaugurà l'ESCOLA INFANTIL MUNICIPAL "NINOS" ,


Després d'unes paraules de benvinguda i presentació  de la coordinadora de l'escola, la Sra. Alcaldessa inaugurà oficialment aquesta primera escola infantil de l'Ajuntament de Quart de Poblet, que començà a atendre vora un centenar d'alumnes de 0 a 3 anys el passat dia 1 de setembre.
Posteriorment, tant les autoriitats municipals com la ciutadania que havia acodit a l'acte, passaren per les diferents dependències de l'escola, on els esperaven les educadores per presentar-los els diferents espais.

La festa d'inauguració continuà a la Plaça de Ramon Segarra, on es distribuí orxata i fartons als assistents, i on els més menuts van poder gaudir unes hores de jocs unflables, tallers lúdics  i activitats d'animació.





L'ESCOLA INFANTIL MUNICIPAL

L'Escola Infantil Municipal Ninos està ubicada en una parcel·la de propietat municipal que presenta una superfície d'uns 1.300 metres quadrats, amb una superfície construïda d'uns 700 metres quadrats, al carrer Dr. Juan Bta. Peset Aleixandre, 32.

Disposa de 10 aules diferenciades segons l'edat: una aula per a bebés de 0 a 1 any, cinc per a alumnat d'1 a 2 anys i quatre de 2 a 3 anys, amb una capacitat total de 157 places.  Entre cada dues aules hi ha els lavabos  serveis higiènics que són espais transparents per tal de facilitar el control de l'alumnat.

Les  instal·lacions, equipament i personal compleixen tots els requisits, per la qual cosa han sigut homologats i autoritzat el seu funcionament per part de les administracions educatives.

L'Escola Infantil Municipal Ninos presenta un complet projecte pedagògic que respon a les necessitats educatives dels alumnes i alumnes fins als 3 anys d'edat. De l'atenció dels xiquets i xiquetes s'encarrega un equip d'especialistes amb titulació, format per un coordinador o una coordinadora, professorat d'Educació Infantil, titulats tècnics superiors d'Educació Infantil, auxiliars infantils, auxiliars de menjador i auxiliars de neteja.